Opslagstavlen

2300 København S  |  16. februar 2021  |  Nina Mattsson

Ønsker leje grund/jord/del af have, til at bruges som mindre nyttehave

Hej!

Har du, eller kender du nogen der har, et par kvadratmeter jord/grund/have, tæt på Amager som du vil udleje?

Jeg bor i lejlighed på Islands Brygge og da min altan-have er for lille, vil jeg gerne finde et sted hvor jeg kan dyrke lidt grøntsager og blomster i 2021: )

Desværre ser det ud til at være meget svært at finde en traditionel nyttehave, da de etablerede foreninger har ekstremt lange ventelister.

Derfor kaster jeg dette spørgsmål ud:
Er der nogen som ejer en grund/have, der vil udleje et lille styk jord til at bruges som nyttehave af mig i 2021?

Du kan feks være erhvervsdrivende med industrilokal med tilhørende grund, eller pensionist med stor have, der søger en ekstra indkomst. Hvis det er interessant så skriv til mig og kom med et forslag!

(Det er godt hvis der er mulighed for at hente vand tæt på og et plus om det ligger indenfor cykelafstand til Islands brygge, men det er ikke et absolut krav.)

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

VH Nina Mattsson
Nina_Mattsson@hotmail.com

Kommentarer

Skrevet af: Katarina Holm, 19. februar 2021 kl. 15.58

Hej Nina,
Jeg har en mellemstor have på Amager, som du gerne må bruge en del af til nyttehave. Haven ligger tæt på plejehjemmet ved Løjtegårdsvej, så jeg skulle mene at det er på cykelafstand fra Islands brygge. Jeg har også haveredskaber som du kan låne, så du ikke behøver slæbe det frem og tilbage.
Jeg låner allerede en del af haven ud til en ung fyr som har sine bistader stående her. Det giver liv i haven og en hyggelig summen.
Du skal ikke betale noget, men jeg ville sætte stor pris på om du en gang imellem kunne slå min græsplæne. Det kniber lidt med kræfterne efterhånden.
Håber det har din interesse.
Hilsen Katarina


Skrevet af: Nina Mattsson, 28. februar 2021 kl. 21.56

Kære Katarina,

Tak for dit generøse tilbud. Det er meget sødt af dig, men jeg søger nok en mere komersiel løsning, da jeg ikke har så meget tid. Det er et virkelig fint oplæg, men det passer ikke så godt i min hverdag lige nu. Håber du finder en anden! Ha det godt!


Log ind

Du skal være logget ind for at kommentere dette indlæg.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider