Opslagstavlen

4682 Tureby  |  2. juli 2018  |  Trine Damm

Jordlod til dyrkning tilbydes

Vi er en travl familie med et nedlagt husmandssted der fokuserer på vores mindre dyrehold (Svin/Dexter kvæg/fjerkræ). Derfor har vi ikke tiden til at passe en køkkenhave, men savner dejlige grøntsager. Så tanken går på at du/I låner vores jord og gødning imod at smide lidt overskuds grøntsager som betaling. Størrelsen på dit jordlod, finder vi ud af, da vi har en del at tage af. Der er bus til døren.

Kommentarer

Skrevet af: Carl-Henrik Brogren, 6. juli 2018 kl. 15.36

Jeg ser der er grænsager i ønsker dyrket, mens det jeg leder efter er et stykke solrigt jord til dyrkning af vinplanter for produktion af egen hvidvin og mousserende vin. Ca. plads til 200-250 vinstokke som er 3 år om at gro op er ønskemålet. Vinen derfra kan indgå som betaling. Man plejer at sige at 100 vinstykke kan stå på 1 ha, så det jeg søger er et jordstykke på ca. 0.3 ha, solrigt, gerne sydskråning og ikke fugtig men gerne sandet jord.
Carl-Henrik Brogren
henrik@brogren.dk
20416249 (sms)


Skrevet af: Carl-Henrik Brogren, 6. juli 2018 kl. 15.50

Jeg bor selv i Hellerup og er med i andels-vineriet i Harløse ved Hillerød. Har bemærket at jeres gård ligger lidt syd for Køge, men tæt ved Sydmotervejen, hvilket ikke er det store problem, da vindruerne efter høst kan bringes op til andelsvineriet i Harløse, og vinen laves der. .
Også et mindre stykke jord til 100 vinstokke kan være aktuelt. Rækkerne af vinstokke skal helt vende nord-syd og have god adgang til sol fra øst og vest, og gerne stå i lå, men ikke i for fugtig jord.

Carl-Henrik


Log ind

Du skal være logget ind for at kommentere dette indlæg.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider