Opslagstavlen

2840 Holte  |  10. november 2019  |  Hanne G.

Nyttehaver ledige i lille havefællesskab i nærheden af Holte

Haven ligger i naturskønne omgivelser 3 km fra Holte Station. På fællesarealerne er der æbletræer og bærbuske, som vi deler udbyttet af. Grunden er lejet og lejeaftalen fornys løbende.

Haven er opdelt i 15 stykker, hvoraf nogle nu er ledige og kan overtages ved årsskiftet. Stykkerne er på hhv. ca. 120 m² og 90 m² og koster hhv. 1200 kr. og 750 kr. pr. år. Der er masser af sol på stykkerne og adgang til vand, haveredskaber og plæneklipper.

Det er vigtigt at du har et realistisk forhold til havedyrkning, kan og vil dyrke jorden, og holde stykket fri for højt græs og ukrudt i dyrkningssæsonen. Fra marts til oktober skal du regne med at bruge mindst ½ dag hver uge på at klargøre jorden, forspire, plante, luge, vande osv. Dertil kommer transporttiden du skal bruge på at komme ud og hjem. Du må også være indstillet på at deltage i at løse fælles opgaver, som mest består i græsslåning på fællesarealerne, og i at holde mængden af snegle, mosegrise o. lign. nede i sommerhalvåret. I april er der en årlig fælles arbejdsdag, hvor vi bl.a. rydder op og klipper hæk. Vi holder også et årligt fællesmøde sidst på året.

Hvis du er interesseret, så send en besked hvor du fortæller lidt om dig selv.

Kommentarer

Skrevet af: Githa Iversen, 23. januar 2020 kl. 0.22

Hej Hanne.
Jeg er interesseret. Er der stadig ledige haver?
Jeg bor i Kbh. og har et par højbede. Mine forældre bor i Holte og jeg kan kombinere havedyrkning med samvær med dem.
Mvh. Githa


Skrevet af: Pia S.L., 5. februar 2020 kl. 16.05

Hej Hanne.

Jeg er muligvis også interesseret i et mindre stykke jord til dyrkning. Men ville gerne lige se stedet først. Er det muligt ?

Vh Pia ( Brønshøj )


Log ind

Du skal være logget ind for at kommentere dette indlæg.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider