Opslagstavlen

2700 Brønshøj  |  1. maj 2018  |  Janis L.M.

Kom og vær med i vores nyttehave

Vi har haft en fin nyttehave ved Utterslev Mose i snart 5 år. Den er 200 m², har et lille fint skur med slagbænk og skabe samt et redskabsskur. Der er drikkevand og regnvandstønder, højbede, frugttræer og en kompostbunke.

Men med to børn (3 og 10) og bopæl på Nørrebro, så har vi tit haft svært ved at nå det hele. Vi får som regel holdt det meste i skak og får en fin høst, men haven vinder ikke nogen pryd-præmier.

Derfor søger vi en eller flere der har lyst til at være med til at drive haven. Vi har god erfaring med den slags ordning i flere år.

Vi betaler haveleje og har plantet en del ud i år allerede. Du kommer minimum en gang hver anden uge samt et par gange til arbejdsweekend. Og så høster du ellers efter behov. Du behøver ikke nødvendigvis have haveerfaring, men du skal ikke være bange for at træffe nogle beslutninger når du står med fingrene i mulden.

Kommentarer

Skrevet af: Elise Runge, 6. maj 2018 kl. 22.21

Jeg vil gerne høre mere om jeres have - hvis I stadigvæk er interesserede i flere havevenner. Jeg arbejder på UiU (tæt på Utterslev mose) og bor i Herlev - i etagebyggeri - så jeg må køre relativt tæt forbi haven 5 dage om ugen. Skriv (erunge61@gmail.com) eller ring 29621821 (læg eventuelt en besked på min svarer) hvis I har interesse i at mødes med mig. Elise


Skrevet af: Mette Holm, 17. januar 2019 kl. 22.03

Ønsker I stadig nogen til at dele? Jeg har have-erfaring og egne redskaber - og jeg brænder! Jeg skal nok betale min del - især, hvis jeg får lov til at "herske" over et lille stykke vedsiden af det fælles arbejde :-)


Skrevet af: Eyvind Andersen, 20. september 2020 kl. 13.20

Jeg mangler jord til at udvikle bonsai og jeg hjælper gerne med at dyrke


Nulstil adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Nulstil adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-post-adresse:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider