Opslagstavlen

4800 Nykøbing F  |  16. juli 2017  |  Lisa Hilleke

Kompostorm søges

Er der nogen i Nykøbing F eller omegn der har så mange kompostorm at de kan undvære en håndfuld eller to?

Kommentarer

Skrevet af: Bodil Tranberg, 21. juli 2017 kl. 15.14

Hej Lisa. Mon ikke ormene kommer helt af sig selv, det gør de hos os. Har flere beholdere og den som vi fylder på, er altid fyldt af orme, de kommer bare og kravler op i den (nede fra). De gør det de skal, omsætter det til muld. Vær måske opmærksom på at der er nok at spise af. God fornøjelse. Når vi har fyldt en beholder går der ca. 1 år til vi anvender den, som det rene muld.


Skrevet af: Marianne Mortensen, 22. juli 2017 kl. 8.54

Enig med Bodil. Selv i den lukkede kompost-beholder kommer ormene "af sig selv", det må jo være gennem de små huller i metalbundpladen.
Jeg har også erfaring for, at det tager et års tid før komposten kan bruges, i hvert fald hvis man findeler plantematerialet.


Skrevet af: Lisa Hilleke, 22. juli 2017 kl. 9.09

Tak for jeres inputs. Så håber jeg bare de dukke op snart for beholderen er ved at være godt fyldt op med alt muligt 'guf' ☺️.


Skrevet af: Marianne Mortensen, 22. juli 2017 kl. 9.56

Hvis de ikke skulle dukke op hos dig, så kan du kontakte mig - jeg bor midt på Lolland - mellem Nysted og Maribo. Du er velkommen til at hente nogle af mine.


Nulstil adgangskode

Indtast venligst den e-mailadresse, som du er oprettet med her på siden, og klik på Nulstil adgangskode. Vi sender dig derefter en e-mail-besked med instrukser.

E-post-adresse:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider