Opslagstavlen

2300 København S  |  12. juni 2017  |  Camilla D.

Køkkenhave Islandsbrygge

Havemakker(e) søges

Vi vil gerne invitere en eller flere personer indenfor i vores køkkenhave. Vi er en familie, far, mor og pige på 3,5 år, der har en stor køkkenhave på Islandsbrygge, København.

Har du /I lyst til i fælleskab med os at dyrke økologiske grøntsager og planter, såvel som slappe af og nyde haven. Du/I skal have lyst til både at høste som det mere hårde arbejde inden høsten er i hus ved at slå græs, vande og luge ukrudt jævnligt. Det kan også være du mere drømmer om at bygge en minihalmhus, drivhus eller afprøve mere eksperimenterende økologisk og biodynamiske principper af, så vil vi også gerne høre mere om det. Vores interesse er at skabe en smuk bæredygtig køkkenhave. Vi er vilde med krydderurter, traditionelle som mere utraditionelle grøntsager der kan laves spændende velsmagende grøn mad af.

Skriv en mail kort om dig/jer og dine/ jeres havedrømme på pdcamilla@gmail.com eller ring på tlf. nr. 27145503. Så vil vi meget gerne fortælle dig mere om muligheder for at komme med os i haven i fremtiden, hvad det koster og hvordan vi indgå en samarbejdskontrakt, såvel som hvordan du når at komme med i denne sæson i år.

Vh

Camilla

Kommentarer

Skrevet af: Marcus Andersen, 21. juli 2017 kl. 17.52

Hej Camilla og familjen! Mit navn er Marcus Andersen og er 21 år og har siden jeg flyttet til KBH fra Malmö sidste år let og let og let efter et sted jeg kan komme ned og få lidt jord under neglene. Desværre har det ikke lykkes mig endnu, men det her fælleskab lyder virkelige lovende. Jeg har de sidste par år haft et stort interesse for dyrkning af frugt og grönt. Da jeg levede i Malmö hade jeg selv en lille nyttehave og det var en af mine ynglingssteder at komme i byen. Det sidste halve år har jag desuden läst et kursurs i sverige der har handlet om hvordan man dyrker frugt og grönt til selvforsyning. Derudover har jeg beslyttet mig for at starte på gardner uddannelsen efter sommeren. Så selv om jeg "kun" er 21 år har jeg allered en del erfaring om hvad det kräver at holde en kökkenhave. Jeg håber min meget lille beskrivelse om mig selv og mit interesse for dyrkning af gröntsager har väkket jeres interresse, hvis i vil höre mere om hvem jeg er som person kan i kontakte mig på marcus-andersen@live.se eller +4571959685.
Fortsat god dag/Marcus


Log ind

Du skal være logget ind for at kommentere dette indlæg.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider