Opslagstavlen

2300 København S  |  2. juni 2017  |  Malene Nielsen

Søger nyttehavevikar – 2300 København

Brug lidt knofedt og få en sommer i grøn oase i København? Søger havevikar hurtigst muligt.

Jeg mangler en frisk og haveglad person til at passe min nyttehave denne sæson. På grund af særlige omstændigheder har jeg i år ikke selv mulighed for at passe min nyttehave og har akut brug for en person, der har lyst til at få styr på haven og nyde den hele sommeren.

Haven trænger hurtigst muligt til en stærk og kærlig hånd, der vil få luget ukrudt, sået sommer- og efterårsafgrøder efter eget ønske, passe græsset, holde ukrudtet i skak og i det hele taget holde haven i pæn stand.

Når først det indledende arbejde er lagt vil der være rig mulighed for at høste grøntsager og vedligeholde haven – der er pt. rabarber, hvidløg, spinat, jordbær og hindbær i jorden, som du er velkommen til at høste og masser af frøposer til hvad du måtte have lyst til at så.

En nyttehave er til forskel fra en kolonihave ikke beregnet til overnatning – der er et meget lille hus, to redskabsskure, havemøbler og kul-og gasgrill til fri afbenyttelse. Men der er ikke strøm, kloakering og det er ikke tilladt at overnatte. Der er dog et fælleshus og toiletfaciliteter.

Du får:
• Gratis afbenyttelse af haven – jeg har betalt havelejen for hele sæsonen
• Fri afbenyttelse af mine faciliteter – hus, skur, møblement, havemøbler, grill, redskaber mv.
• Adgang til at høste alt hvad du har lyst til i haven – og så det selv har lyst til, der er poser med plantefrø i huset men du kan også bruge dine egne.
• Adgang til dejligt grønt åndehul på ca. 80m2 jord og et hus/skur samt forplæne kun 2-3 km. fra Christiansborg, allerførst på Amager

Du skal til så gengæld:
• Hurtigt bringe haven i god og velplejet stand og herefter holde den i en stand som bestyrelsen accepterer
• Overholde havens ordensregler og eventuelle henstillinger fra bestyrelsen
• Løbende slå græsset, holde stierne rene og ukrudtet nede
• Helst komme minimum ugentligt i haven henover sæsonen

Det er vigtigt at det er glæden ved havearbejde der trækker – jeg tror du løber sur i det, hvis du ser havepasningen som et nødvendigt onde og så bliver det ikke en succes for nogen af os.

Send mig en besked hvor du skriver kort om dig selv, din motivation for at komme i haven og fra hvornår – det er optimalt hvis du kan kaste dig ud i projektet allerede her i pinsen.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Dbh Malene

PS: for god ordens skyld, så er der venteliste i nyttehaven, så der er ikke mulighed for at overtage haven – men du kan få masser af jord under neglene, frisk luft, frisk frugt og et grønt åndehul 2-3 kilometer fra Christiansborg og afprøvet om en nyttehave kunne være noget for dig.

PPS: jeg har lagt opslaget på et par havesider; hvis du kender andre sider eller kender en som kunne være interesseret, så del endelig – det ville være så værdsat

Log ind

Du skal være logget ind for at kommentere dette indlæg.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider