Opslagstavlen

2300 København S  |  4. maj 2017  |  Helle B.R.

Jeg drømmer om en køkkenhave

Kære havevenner.
Jeg drømmer rigtig meget om at få mere jord under neglene. Jeg er vild med at dyrke køkkenhave (og rimelig god til det, hvis jeg selv skal sige det). Der skulle vel ikke være nogen herinde, som kunne hjælpe med muligheden for at få adgang til jord/nyttehave/kolonihave?
Det kunne være, du selv har for travlt med andre ting i år til at passe din have, og derfor har lyst til assistance eller måske endda til at leje den ud for sommeren.
Jeg lover at passe helt vildt godt på den. Hvis det endda kunne være på Amager, ville det være helt fantastisk.
Håbefulde hilsner,
Helle

Kommentarer

Skrevet af: Karen Jensen, 9. juni 2017 kl. 11.12

Hej Helle.
Hvis du fortsat drømmer om en køkkenhave har jeg en, der skal videreformidles. Det er en af de fine, økologiske nyttegaver hos Grantoftegård i Ballerup. Samværet er super hyggeligt, beliggenheden er dejlig og jorden er fed og lækker. Der er masser af planter, der hører til haven, som endnu ikke er plantet ud, og som strutter af sundhed. Skriv til mig hvis du er interesseret.
De bedste hilsner, Karen


Skrevet af: Helle B.R., 12. juni 2017 kl. 10.13

Hej Karen.
Det lyder godt nok dejligt, men til mit store held har jeg netop denne weekend fået lov at passe en nyttehave, der ligger 10 min fra, hvor jeg bor, så den holder jeg fast i. Det er dog kun for denne sæson, så jeg er meget interesseret i at høre fra jer ang. sæsonen 2018. Kan jeg tilmelde mig en mailliste el. lign.
Vh. Helle


Log ind

Du skal være logget ind for at kommentere dette indlæg.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider