Søger med-iværksætter

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Jes Hjort-Malmberg, 6. september 2017 kl. 8.17

Med ønsket om en tilværelse væk fra det stressende og hektiske arbejdsliv, har jeg besluttet mig for at forfølge mine drømme i stedet.
Jeg søger en som har interesse og måske også erfaring inden for havedyrkning, og ligesom jeg har en masse ideer til at gøre hobby og interesse til en levevej.
Område Ribe/Esbjerg

1 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Henrik Olsen, 26. december 2017 kl. 20.27

Hej Jes

Jeg er meget interesseret. Jeg er iværksætter og har erfaring med at dyrke rigtig meget. Har også gode ideer allerede.

Venlig hilsen
Henrik

2 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Ulla Brink Hansen, 5. januar 2018 kl. 12.48

Hej Jes,
Det er lidt tid siden du skrev dit indlæg og måske har du fundet en makker til dit drømmeprojekt. Ellers vil jeg gerne høre mere om dine ideer. jeg har selv i nogle år haft nogle ret klare planer om hvad jeg gerne vil med et stykke jord og har både den rette uddannelse og masser af erfaring. Med hensyn til investering kan det nok løses, men det ville være alletiders med den rette makker at starte det op med. Det jeg drømmer om er en 'intuitiv have'. Det kalder jeg den fordi det er sådan jeg arbejder i min egen have og køkkenhave. Faktisk er det en naturnær, økologisk have med stor diversitet og skønhed. Jeg tror godt jeg kunne gøre det til en livsvej. Der er bare andre områder af tilværelsen, der har haft det med at spænde ben og så vil det hjælpe mig i gang hvis der var en eller flere personer mere involveret i projektet! Jeg vil nemlig gerne skalere min nuværende have på 500m2 op til 1 eller flere hektar.
Venlig hilsen
Ulla

Nyt svar til emnet »Søger med-iværksætter«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Del Jorden og sende en privat e-postbesked. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Log ind

Du skal være oprettet som bruger på deljorden.dk for at kunne logge ind. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…