Invitation til møde i Aarhus

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Garden Sharing Aarhus, 26. november 2018 kl. 12.00

Hej alle havevenner!
Vi er 3 studerende fra Aarhus og arbejder om en projekt som vi meget gerne vil invitere jer til. Vi vil nemlig skabe et netværk hvor man kan møde andre mennesker som man kan dele sin have med. Hvis du har en egen have og ønsker nogen hjælp med den, er du velkommen til at være med os, ligesom alle som ikke har en have men vil gerne dyrke deres egene frugter og grøntsager. På mødet vil vi give jer muligheden til at lære hinanden at kende, snakke og måske finde jers havepartner så at i kan dele jers have fra næste sæson!
Mødet skal foregå ONSDAG D. 5. DECEMBER KL. 18.00 i køkkenet af vores Campus (VIA UC Campus Aarhus N. Hedeager 2, 8200 Aarhus N). Skriv til os hvis i har lyst eller et spørgsmål (enten på facebook: www.facebook.com/Garden-Sharing-Aarhus-322244565241680/?ref=br_rs eller en email til: gardensharingaarhus@gmail.com)
¨¨ Fordi vores studier er internationale og vi kommer fra foskellige lande, skal vi konversere på engelsk på mødet! ¨¨

1 af 1 Skriv nyt svar | Link

Skrevet af: Anonym bruger, 16. februar 2019 kl. 9.07

Slettet af administrator 17. februar 2019 kl. 21.47.

Nyt svar til emnet »Invitation til møde i Aarhus«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Del Jorden og sende en privat e-postbesked. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Log ind

Du skal være oprettet som bruger på deljorden.dk for at kunne logge ind. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider