Lav dit egen »hundetoilet«

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Pernille Armtosten, 8. juni 2016 kl. 15.24

Hej allesammen
Jeg er den heldige ejer af en labrador blandingshvalp på 14 uger. Min kæreste og jeg fik hende da hun var 9 og hun har simpelthen været eksemplarisk, ihverfald i forhold til hvad man kan forvente af en hvalp. Vores "eneste" eller ihvertfald største problem er, at vi er bosat i en lejlighed på 5 sal. Heldigvis har vi en elevator, så vi skal ikke løfte hende op og ned af trapperne, men til gengæld er der meeeeget langt ned når hun skal ud og tisse stort set én gang i timen. Derfor udtænkte min kæreste en genial ide, nemlig at vi kunne bygge en tissekasse til hende. Det er uhyre smart og vi har både bygget én til hjemmet, men også ud på vores firma. Vi driver nemlig en webshop, www.evermart.dk som også ligger i et industriområde, hvor der ikke lige er mulighed for at lukke hende ud og tisse.

"Toilettet" består i store træk af en hul kasse, hvor kanterne er fremstillet af træ. På toppen er der lagt kunstgræs og i bunden er der trukket et kabel, som løber ud i tagrenden. (Kassen kan desuden ses på billedet)
Vi lader hende dog kun tisse på græsset, da det er kunst græs og derfor vil blive en smule ulækkert, hvis nummer 2 også skulle laves der. Vi kan uden problemer skifte græsset og faktisk kan rigtig rullegræs også sagtens bruges og vil klart være at foretrække.

Nyt svar til emnet »Lav dit egen »hundetoilet««

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Del Jorden og sende en privat e-postbesked. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Log ind

Du skal være oprettet som bruger på deljorden.dk for at kunne logge ind. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider