Søger jord til leje 500+ kvm

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Martin Toft, 23. november 2018 kl. 13.27

Dav jeg er en frisk fyr på 34 år, jeg elsker det simple l at leve primitivt og bo i samarbejde med naturen og jeg ikke bang for at arbejde hårdt som det kræver at lev det gode liv. har altid haft svært ved at bo i beton og byens larm med alt for mange mennesker, så jeg søger noget jord 500+ kvadrat meter og helst med vand eller anden mulighed for at få vand, min plan er at bo i en tippi med brændeovnen og have lidt høns og spise kaniner samt køkkenhave og hvad har vi, jeg er stille og rolig med stor respekt for naturen og jeg holder ikke fester ej heller for besøg, jeg ønsker bare at leve simpelt og off grid med lidt solceller og hvad jeg finder på så der er mere tid til fordybelse i hverdagene. Jeg har en fast indkomst i form af førtidspension. Er der nogen der har læst dette og tænker at i har stedet jeg søger og ønsker i at leje det ud fast til en rar rolig hjelpsom stabil herre så skiv endlig til mig og så tager vi den der fra. Jeg søger i hele Danmark os øerne

Med venlig hilsen
Hr Toft

Ps... Beklager den lange tekst og tak for du læste til bunden 😁

1 af 3 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Ghita D., 22. januar 2019 kl. 11.00

Hej Martin. Tror jeg har noget du kan bruge.
Ring på 23701170
Mvh Ghita

2 af 3 Skriv nyt svar | Link

Skrevet af: Anonym bruger, 16. februar 2019 kl. 9.08

Slettet af administrator 16. februar 2019 kl. 13.22.

3 af 3 Skriv nyt svar | Link

Skrevet af: Anonym bruger, 16. februar 2019 kl. 9.12

Slettet af administrator 16. februar 2019 kl. 13.22.

Nyt svar til emnet »Søger jord til leje 500+ kvm«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Del Jorden og sende en privat e-postbesked. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Log ind

Du skal være oprettet som bruger på deljorden.dk for at kunne logge ind. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider