Skelliner

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Niels Sørensen, 19. oktober 2015 kl. 17.14

Min nabo og jeg ønsker at opsætte hegn i skel men ved ikke hvor skellet er. Er der nogen som ved hvordan vi finder skellet?

1 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Freya Grossmann, 22. oktober 2015 kl. 10.45

Prøv at spørge kommunen. De har kort.
eller stil spørgsmålet på havenyt.dk.

2 af 2 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Ida Jiohannessen, 7. november 2015 kl. 17.29

Hvis i ikke kan finde skelpælene og det er vigtigt for jer at finde den præcise placering så skal der en landinspektør til.
Hvis i er tilfredse med en cirkaplacering så kan i gå ind på kommunens kortside. Hvis i vælger DDO (flyfotoet) og herover lægger matrikelkortet så får i en cirkaplacering af skellet. I skal være opmærksomme på at matrikelkortet er et juridisk kortværk, der i princippet kun viser hvilke matrikler der støder op til hinanden. I praksis vil skellet nok ligge indenfor 15-20 cm for linien der vises på kortet hvis i bor i byen, hvor der er foretaget udstykninger i nyere tid.

Nyt svar til emnet »Skelliner«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Del Jorden og sende en privat e-postbesked. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Log ind

Du skal være oprettet som bruger på deljorden.dk for at kunne logge ind. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider