Søger 3–8 hektar i Århus/Odder området

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Klaus Agesen, 12. oktober 2017 kl. 14.43

Jeg søger 3-8 hektar jord, og meget gerne hvor der allerede er naturlig beplantning, men det er ikke et krav. Det gør ikke noget hvis der er træer, sten, vandhuller osv.

Jeg betaler mere per hektar end du kan tjene ved konventionel landbrug!!! Jeg er interesseret i en forpagtningsaftale på minimum 10 år, og der skal være forkøbsret på Jorden, såfremt den bliver sat til salg. Detaljerne kan vi snakke om.

OBS: JEG SKAL IKKE DYRKE NOGET PÅ JORDEN

Kontakt mig meget gerne hvis du er interesseret i at høre mere.

1 af 1 Skriv nyt svar | Link | Rapportér

Skrevet af: Anonym bruger, 5. januar 2018 kl. 12.38

Hej Klaus,
Jeg går også med tanker om at erhverve et stykke jord ved forpagtning eller ved at ejeren får del i min produktion på stykket. Jeg vil gerne starte et naturnært havebrug op. Der skal også helst være natur omkring eller på grunden, ellers skal en del af det ligge hen som natur/skov. Jeg tænkte bare, at hvis du finder noget jord og kan bruge en makker til at dyrke den, så ville jeg eventuelt være interesseret.
Venlig hilsen
Ulla

Nyt svar til emnet »Søger 3–8 hektar i Århus/Odder området«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Del Jorden og sende en privat e-postbesked. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Log ind

Du skal være oprettet som bruger på deljorden.dk for at kunne logge ind. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider