Leje af et stk jord nordsjælland

  Skriv nyt svar | Rapportér

Skrevet af: Lisser Svensson, 20. februar 2019 kl. 20.36

findes der en landmand der har et stk jord hvor jeg og min datter kan bo i hver vores skurvogn med en stor terrasse imellem som bindeled og kunne mine 2 dejlige islændere også være der ville det være perfekt.Det skal helst være i nærheden af græsted-helsinge -tikøb -esrum-hillerød-gilleleje-fredensborg.Det skal ikke være noget luxus sted men et sted vi har råd til at bo og være i naturen.om nok et år har jeg ikke råd bo i mit lille hus så det er ikke lige op over men dagen kommer jo desværre.Det skal være noget vi kan leje ubegrænset tid uden for store omkostninger.Håber sådan noget findes et sted.Jeg er pensionist og min datter arbejder.Mvh lisser

Nyt svar til emnet »Leje af et stk jord nordsjælland«

Du skal være logget ind som bruger, før du kan deltage i forummet på Del Jorden og sende en privat e-postbesked. Er du ikke allerede oprettet som bruger, kan du oprette dig som bruger her.

Log ind

Du skal være oprettet som bruger på deljorden.dk for at kunne logge ind. Er du endnu ikke oprettet som bruger og har modtaget dine adgangsoplysninger, kan du gøre det her.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider