Opslagstavlen

2300 København S  |  12. juni 2017  |  Camilla D.

Køkkenhave Islandsbrygge

Havemakker(e) søges

Vi vil gerne invitere en eller flere personer indenfor i vores køkkenhave. Vi er en familie, far, mor og pige på 3,5 år, der har en stor køkkenhave på Islandsbrygge, København.

Har du /I lyst til i fælleskab med os at dyrke økologiske grøntsager og planter, såvel som slappe af og nyde haven. Du/I skal have lyst til både at høste som det mere hårde arbejde inden høsten er i hus ved at slå græs, vande og luge ukrudt jævnligt. Det kan også være du mere drømmer om at bygge en minihalmhus, drivhus eller afprøve mere eksperimenterende økologisk og biodynamiske principper af, så vil vi også gerne høre mere om det. Vores interesse er at skabe en smuk bæredygtig køkkenhave. Vi er vilde med krydderurter, traditionelle som mere utraditionelle grøntsager der kan laves spændende velsmagende grøn mad af.

Skriv en mail kort om dig/jer og dine/ jeres havedrømme på pdcamilla@gmail.com eller ring på tlf. nr. 27145503. Så vil vi meget gerne fortælle dig mere om muligheder for at komme med os i haven i fremtiden, hvad det koster og hvordan vi indgå en samarbejdskontrakt, såvel som hvordan du når at komme med i denne sæson i år.

Vh

Camilla

Log ind

Du skal være logget ind for at kommentere dette indlæg.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…