Opslagstavlen

4700 Næstved  |  27. januar 2017  |  Cecilie Bjørn

Skal vi dele have – vi har haven, du har ekspertisen

Hej derude
Vi er nybagte haveejere og totalt novicer inden for feltet. Vi har to højbede, lille væghængt drivhus, nogle frugttræer og bærbuske. Derudover er der også noget andet grønt, som vi ikke aner hvad er.
Vil du/I være med til at sætte skik på, komme med gode idéer, gå og rode, høste, slikke solskin mv, så slå endelig på tråden. Vores have er ikke så stor, men vi nyder den meget og vil elske at dele den med nogen, der kan inspirere og nyde med.
Bedste hilsner
Jesper, Cecilie og Embla

Kommentarer

Skrevet af: Brigitte H., 3. februar 2017 kl. 13.20

Hej med jer - har set jeres opslag på Del Jorden. Jeg bor selv i Næstved og har en pæn stor have så det er ikke have jeg mangler...men læser lidt jeres tekst som, at I måske lige så vel har brug for lidt viden om, hvad der er hvad, hvad der kan gøres nemmere, etc? Jeg har selv lært det på "den hårde måde" da vi købte et hus med 1100 m2 grund ;) Har selv anlagt hele haven fra scratch - og været igennem de fleste muligheder så jeg ved lidt om, hvad der virker og hvad der ikke virker. Hvis I tænker det kunne være en ide med lidt videndeling så sig endelig til.
Hvor bor I i Næstved?
mvh Brigitte


Skrevet af: Cecilie Bjørn, 4. februar 2017 kl. 0.50

Hej Birgitte
Tak for din søde besked og tilbud:-)
Du milde en stor grund...så kan jeg godt forstå, at du ikke lige springer på et højbed;-)
Vi vil bestemt meget gerne tage i mod dit gode tilbud! Ved du evt noget om beskæring af æbletræer? Vi har overtaget verdens bedste æbletræ, men det er jo nok blevet en hel meter større, mens vi har boet med det....det er nok det, der står først for;-)

Vi laver gerne kaffe og boller, og lurede på om det kunne passe den sidste weekend i februar? Vi bor Nyvej 19.

Bedste hilsner
Cecilie /61668333


Skrevet af: Brigitte H., 12. februar 2017 kl. 10.24

Hej igen og undskyld mit sene svar - har ligget syg nogle dage - det er jo rigtig sæson for den slags, desværre. Sidste weekend i denne måned lyder fint. Jeg har selv to æbletræer og to pæretræer, som vi selv har beskåret, samt et par bøger om emnet :) Har I bogen "Den første have" af Signe Wenneberg? Den kan varmt anbefales :)
Du vender bare tilbage om det skal være lørdag eller søndag :)
vh Brigitte


Log ind

Du skal være logget ind for at kommentere dette indlæg.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider