Opslagstavlen

3450 Allerød  |  28. februar 2015  |  Lotte Kildegaard

Bytte tomatfrø

Hej
Er der nogen i nærheden af Allerød eller i Rødovre, der har lyst til at bytte tomatfrø. Jeg kan bytte med Black Krim bøftomat, currant sweet pea ribstomat, Alicante alm. tomat, agurk early spring burpless F1 og gul, rund aubergine golden eggs.
Vil også gerne bytte til en citrontimian.
VhLotte

Kommentarer

Skrevet af: Rosa W., 6. marts 2015 kl. 14.46

Jeg har nogle Yellow ruffled (5 frø) og Reise Tomate-Voyager (6 frø) fra Camilla Plum samt en rest Moneymaker tomatfrø jeg gerne bytter for nogle sjove, små tomater (gerne med ikke alt for vild vækst) - aftager også gerne små agurker - kan evt byttes til citronagurker. Bor i Brønshøj, arbejder i Hørsholm, så måske vi kan udveksle sådan et sted imellem :-)


Skrevet af: Lotte Kildegaard, 6. marts 2015 kl. 16.19

Hej Rosa
Det lyder interessant. Ribstomaten må være noget for dig. De andre er hhv. en mørk bøftomat og en alm. tomat. Agurk en er ligeledes en almindelig agurk. Jeg ser om jeg har andet at bytte med. Money maker er jeg ikke interesseret i men de to andre lyder interessante.
Vh Lotte


Skrevet af: Lotte Kildegaard, 7. marts 2015 kl. 11.04

Hej Rosa
Jeg har også gardeners delight, som er en rød cherrytomat eller floridity f1, som er en rød cherryblommetomat - men den har jeg kun 2 ekstra frø af. Til gengæld plejer den at have 95% spireprocent. Jeg bor i Blovstrød og arbejder i Rødovre. Hvis du er interesseret i at bytte, så kan jeg evt. komme forbi Hørsholm på vej hjem fra arbejde.
Vh Lotte


Skrevet af: Anja Andersen, 23. marts 2015 kl. 5.23

Jeg har nogen du gerne må få👍


Log ind

Du skal være logget ind for at kommentere dette indlæg.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider