Opslagstavlen

3060 Espergærde  |  15. september 2014  |  Birgitte Peitersen

Høns

Hej
Mine tre høns Agnes, Elisabeth og Ingeborg søger ny hønsegård. Race Isa Brown. Tamme og sociale.
For interesse kontakt mig venligst. Gratis.
Birgitte

Kommentarer

Skrevet af: Freya Grossmann, 16. september 2014 kl. 16.53

Kommer du nogen sinde i nærheden af Roskilde? For så har jeg en skøn hønsegård og hønsehus med 5 store kochinkyllinger. Hanekyllingerne skal have hovedet af om nogle uger, så et par nye hønsedamer som erstatning vil være skønt som erstatning. Men Jeg kommer ikke lige forbi Espergærde.


Skrevet af: CARO M., 19. september 2014 kl. 16.02

hej birgitte

jeg ved ikke om du allerede HAR talt med freya og HAR fået en aftale i hus om 'hønse-adoption' ..

men hvis IKKE vil jeg virkelig gerne overtage dine tre høns - med det lille, og muligvis altafgørende, MEN at jeg ikke, her + NU, har et allerede etableret hønsehus og -gård klar til 'hønse-husning' ..

jeg har haven [ munkerup v dronningmølle ] - har udvalgt den plet i haven som jeg mener egner sig - har tegnet den hønse-hytte m gård som jeg har tænkt mig at bygge - har købt og læst både ØKØHØNS af juhl + falgren og FRESH-AIR POULTRY HOUSES af woods fra norton creek press -‎ men det er også så langt som jeg er kommet ..

min plan var umiddelbart at bygge til foråret - men måske jeg bare skal gå i gang NU ..?

hvor meget haster det mon for dig at finde et nyt hønse-hjem ..? har du tid [ tålmodighed ? ] til at afvente færdiggørelsen af et endnu ikke påbegyndt bygge-projekt ..?

hvis du synes det er værd at tale nærmere om, vil jeg være glad for at høre fra dig på mobil 26 22 12 32 ..

og hvis du synes det er relevant kigger jeg også meget gerne forbi dig i espergærde en dag [ i løbet af den kommende uge evt ..? ] og vender mulighederne med dig .. [ måske har du også hønse-hytte materialer og gode råd du alligevel skal af med ..? ]

under alle omstændigheder ønsker jeg dig og dine 3 høns god vind med at finde et nyt hjem ..

:) linne


Skrevet af: Birgitte Peitersen, 20. september 2014 kl. 3.47

Hej Linne
Tak for dit skønne tilbud. Mine dejlige piger bliver hos mig lidt endnu.
Gå endelig igang med dit hønseprojekt.
Ikke at have høns er decideret uvidenhed. De spiser alt det grønne du ikke bruger og lidt mere, lægger guldklumper til dig og blir' tamme og meget sociale så gå blot igang.
Selv kan jeg anbefale et hønsehus der er højt oppe med stige, gård med pinde osv. Vil gerne stå til din rådighed for råd. Skal til Spanien i tre uger og er behjælpelig herefter.
Godt du har læst om det, det er pølsenemt og superhyggeligt so go for it.
Venligst Birgitte


Skrevet af: CARO M., 18. oktober 2014 kl. 9.57

hej birgitte

håber du har haft en dejlig rejse til spanien .. du har nok været hjemme igen i en uges tid nu ..?

ville lige sende dig et lille pip for at la' dig vide at jeg STADIG er herude - og at jeg STADIG gerne vil adoptere dine høns ..

min far er dog lige død for to uger siden, så jeg har, ud over egne følelser, tusinde aftaler at holde styr på og tusinde tråde at udrede og forbinde i disse dage - jeg har derfor været en kende distraheret fra øvrige væsentlige ting i livet [ såsom høns ] ..

måske du vil sende mig et kort gok på linneleth@gmail.com så vi har mulighed for at fortsætte dialogen via mail ..? jeg har nemlig haft lidt bøvl med at genfinde disse oprindelige indlæg for at ku' sende dig denne besked ..

glæder mig til at komme ud på den anden side af det her garnnøgle af ydre uro og tumult - og kunne genoptage såvel hverdag - som hønse-snak - i ro og mag ..

glæder mig til at komme i gang ..

TAK ..

:) linne


Log ind

Du skal være logget ind for at kommentere dette indlæg.

Brugernavn:

Del Jorden drives af Landsforeningen Praktisk Økologi. Læs mere…

Besøg Landsforeningen Praktisk Økologis hjemmesider